2+4 hrs...Twogether Fourever Daripada Abu Said al-Khudri R.A katanya, sabdanya Rasulullah S.A.W, “Bagaimanakah saya akan dapat bersenang-senang di dunia sedangkan malaikat Israfil telah meletakkan sangkakala di mulutnya. Dia menunggu perintah (untuk meniupnya) apabila diperintahkan maka dia akan meniupnya.” Berita itu adalah amat berat bagi para sahabat Rasulullah S.A.W, lalu Baginda bersabda, “Hendaklah kamu berkata, “Hasbunallahuwani’malwakil” (cukuplah Allah tempat kita menyerah).”

/

(Jenaka) malam perkahwinan

(Jenaka) malam perkahwinan

Muhammad Ttuyup Sabtu, Oktober 31, 2009 0 komentar ::
F uyooooooo.. . ..nie lah first time aku berader didlm bilek dgn seorang wanita.. macam jakun darat siot. Ye seorang wanita yg bergelar iste...

Tea boy in Honda Japan

Tea boy in Honda Japan

Tea boy in Honda Japan
Muhammad Ttuyup Sabtu, Oktober 31, 2009 0 komentar ::
 

Membelah tiang

Membelah tiang

Membelah tiang
Muhammad Ttuyup Sabtu, Oktober 31, 2009 0 komentar ::
 

RENUNGAN JUMAAT : Iman Semut

RENUNGAN JUMAAT : Iman Semut

Muhammad Ttuyup Jumaat, Oktober 30, 2009 0 komentar ::
Assalammualaikum w.b.t..  Di zaman Nabi Allah Sulaiman berlaku satu peristiwa, apabila Nabi Allah Sulaiman nampak seekor semut melat...

Ikan emas ajaib hidup tanpa air

Ikan emas ajaib hidup tanpa air

Ikan emas ajaib hidup tanpa air
Marjaki Rawo Jumaat, Oktober 30, 2009 0 komentar ::
IKAN emas yang diberi nama Ginger kembali berenang di dalam balang selepas lebih 13 jam hidup tanpa air. LONDON - Seekor ikan emas yang d...

JUBAH UNTUKMU IBU

JUBAH UNTUKMU IBU

Muhammad Ttuyup Jumaat, Oktober 30, 2009 0 komentar ::
" Apa nak jadi dengan kau ni Along? Bergaduh! Bergaduh! Bergaduh! Kenapa kau degil sangat ni? Tak boleh ke kau buat sesuatu yang b...

3 LawaK GoNJEng

3 LawaK GoNJEng

Muhammad Ttuyup Rabu, Oktober 28, 2009 0 komentar ::
I nterview dalam English D aud sedang di interview di sebuah syarikat : Pegawai : Nama saudara siapa ? Daud : " Daud.. ." Pega...

Sorylahh! x sempat ke tandas

Sorylahh! x sempat ke tandas

Sorylahh! x sempat ke tandas
Muhammad Ttuyup Rabu, Oktober 28, 2009 0 komentar ::
 

Aceh Barat larang penduduk pakai seluar ketat, pendek

Aceh Barat larang penduduk pakai seluar ketat, pendek

Muhammad Ttuyup Rabu, Oktober 28, 2009 0 komentar ::
Aceh Barat akan menguatkuasakan larangan pemakaian seluar ketat atau jeans di kalangan wanita dan seluar pendek untuk lelaki mulai tahu...

4 bini noooooo....

4 bini noooooo....

4 bini noooooo....
Muhammad Ttuyup Rabu, Oktober 28, 2009 0 komentar ::
 

Art on egg boxes

Art on egg boxes

Art on egg boxes
Muhammad Ttuyup Rabu, Oktober 28, 2009 0 komentar ::
 

Perbezaan Masjid Melayu dengan Masjid Pakistan-India!

Perbezaan Masjid Melayu dengan Masjid Pakistan-India!

Muhammad Ttuyup Rabu, Oktober 28, 2009 0 komentar ::
MASJID PAKISTAN artinya Masjid yang didirikan oleh komuniti keturunan Pakistan mahupun India di negara kita. Kebanyakan umat Islam yan...

Kerabat johor belanjakan RM 900K untuk ubah suai kereta!!!

Kerabat johor belanjakan RM 900K untuk ubah suai kereta!!!

Kerabat johor belanjakan RM 900K untuk ubah suai kereta!!!
Muhammad Ttuyup Selasa, Oktober 27, 2009 0 komentar ::
Boleh tak sesiapa pelawat blog ini mengesahkan picture/artikel  ini betul atau tidak betul! TQ

20 lesen pengurup wang batal

20 lesen pengurup wang batal

Muhammad Ttuyup Selasa, Oktober 27, 2009 0 komentar ::
KUALA LUMPUR - Bank Negara Malaysia (BNM) telah membatalkan lesen beberapa syarikat pengurupan wang yang dikeluarkan di bawah Akta Pen...

BRUSH : 100% BOAR ( Shins Hair Beauty Wellbeing )

BRUSH : 100% BOAR ( Shins Hair Beauty Wellbeing )

BRUSH : 100% BOAR ( Shins Hair Beauty Wellbeing )
Muhammad Ttuyup Selasa, Oktober 27, 2009 0 komentar ::
S aja nak berkongsi pengalaman terbeli brush rambut BOAR/BABI HUTAN , masa i and my family busy shopping raya di SUBANG PARADE, [SUBANG...

Permainan Bahasa : Tak payah Sembahyang

Permainan Bahasa : Tak payah Sembahyang

Muhammad Ttuyup Selasa, Oktober 27, 2009 0 komentar ::
Internal Virus Database is out of date. Checked by AVG - www.avg.com Version: 8.5.409 / Virus Database: 270.13.113/2399 - Release Date: 09/...

Erti Jantan dayus

Erti Jantan dayus

Muhammad Ttuyup Selasa, Oktober 27, 2009 0 komentar ::
Internal Virus Database is out of date. Checked by AVG - www.avg.com Version: 8.5.409 / Virus Database: 270.13.113/2399 - Release Date: 09/...