2+4 hrs...Twogether Fourever

/

Contack

Hantarkan / berikan sebarang pertanyaan @ Persoalan, cadangan @ Kritikan @ apa-apa permasalahan kepada kami diruang komen atau di sini semasa anda semua melayari blog ini. 

Kerjasama/Maklumbalas dari anda semua teramatlah dihargai agar dapat kami bersemangat/memastikan blog ini terus mampu membekalkan bahan-bahan berinformasi yang berguna kepada semua.


"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk / boleh diperdebatkan dan dibincangkan. 

Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu diperbandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka / pihak yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana undang-undang / akta harta intelek @ sebab-sebab tertentu, sila email kami di sini atau komen dimana-mana artikel " 
Kekawan yang menguruskan Blog ini

Chairman / Founder

Muhammad Ttuyup 
Saya adalah pengasas dan pemilik Asal Blog Ini yang di mulakan pada tahun April 2004, dan menggunakan alamat blog http://ttuyup.blogspot.com. Pada awal tahun 2007 saya menjemput en. Adam Merah menyertai blog ini dan pada akhir tahun yang sama, saya meminta en. Adam menguruskan blog ini untuk saya. 

Chairman II
Adam Merah 

Saya bermula di blog ini pada februari 2007 selepas dijemput oleh Mr. Ttuyup. Pada bulan november 2007 saya mengambilalih sepenuhnya bloh ini daripada Mr. Ttuyup, tetapi bermula Mac 2008 saya mengubah bentuk dan corak penampilan blog ini. Saya pernah mengubah alamat blog ini kepada www.red10.tk yang diperolehi secara percuma. Selepas setahun kemudian alamat ini dipadamkan selepas pihak terbabit mengenakan bayaran. 

 (( Red10 [2008] / reDTen [2009/2010] ))


Executive Director 
Blogger Tanpa Nama
Saya sekarang mengendalikan blog ini sepenuhnya bersama dengan Mr. J.Ki, saya mengambilalih blog ini pada 4 Mac 2011 daripada Mr. Adam Merah dan Mr. Firdaus selepas mereka secara bersama tidak dapat menumpukan sepenuhnya kepada blog ini, tetapi mereka berdua masih menjadi blogger secara sambilan di sini.  
(( Unknown [2011] / Republik Unknown [2012] ))


Director 
SLee Do
01 Julai 2013 - Impian Di Dunia Ini Indah, Perkongsian Itu Juga Indah, Ingat-Ingatlah di Alam yang Akan Mendatang.....
(( Single Line Diagram (#SLD) [4-2013] / #2Gether 4ever [ Twogether Fourever ] (6-2013) ))

<< Associate Member / Contributor >>

Harjan Milosevic 
Meminati Auto-Mechanical (bermula bersama dengan M. Ttuyup )

Michael Bokbong 
Buah Keras Berbunga
(bermula bersama dengan M. Ttuyup )Marjaki Rawo 
Saya dikenali dengan nama Helang Merah dan nama panggilan, J.Ki, Saya mula menyertai blog ini bermula Oktober 2008 (bermula bersama dengan Adam Merah )


Cik NiNe Che Kadir 
Nama Penuh saya ialah Cik NiNe Binti Che Kadir, saya menggunakan nama pena C9 dan Cik 9P. Mulus (bermula bersama dengan Adam Merah )Rokiah Mad Dom 
Seorang Surirumah Sepenuh Masa
(bermula bersama dengan Blogger Tanpa Nama )Mohd. Adam B. Firdaus 
Berkerjasama dengan Adam Merah (end 2009)

Kampung Cekokdotdot 
Saya menyertai blog ini pada 10 April 2013 atas jemputan Mr Blogger Tanpa nama dan secara rasminya pada 11 April 2013, 'posting' salam saya yang pertama. (bermula bersama dengan Blogger Tanpa Nama )Puan No. 
13 Jun 2013 - Kedatangan saya hanya ingin mengisi masa & ruang disini...... tq, Mr. BTN