Majalah itu dalam keluaran 16 Februari meletakkan kekayaan Kuok sebanyak RM58.11 bilion, yang menyumbang hampir 36 peratus daripada jumlah kekayaan 40 orang terkaya.
Taikun itu menambah RM25.7 bilion ke dalam kekayaannya tahun lepas, berikutan harga ekuiti meningkat.
Bagaimanapun, ia berkata, kekayaan Ananda Krishnan mencatatkan penurunan sedikit kepada RM19.63 bilion.
Sementara itu Tan Sri Lee Shin Cheng daripada IOI Corporation Bhd, buat pertama kalinya memahat nama dalam tiga kedudukan teratas dengan harta RM14.94 bilion. – Bernama

Terima kasih atas kunjungannya, Bila anda suka dengan artikel ini silakanlah JOIN TO MEMBER BLOG atau berlangganan geratis Artikel dari blog ini, daftarkan email anda pada form subscribe diatas . Pergunakan vasilitas diblog ini untuk mempermudah anda. Bila ada masalah dalam penulisan artikel ini silahkan kontak saya melalui kotak komentar yang ada dibawah atau gunakan fasilitas yang ada diblog ini untuk menghubingi saya.
Salam Blogger.... !!! .

Walaupun kekayaan mereka susut sampai 50% sekali pun mereka tetap tersenarai paling kaya. Apa yang penting, mereka taklah frust sampai nak mengakhiri kehidupan, yang pasti mereka tak akan duduk diam untuk memastikan sesuatu berlaku untuk meningkatkan lagi nilai kekayaan mereka. Itulah yang perlu kita pelajari.
BalasPadam