2+4 hrs...Twogether Fourever

Jumaat : 14 Mac 2025   
@ 15 Ramadan 1446H / 11:29 PM

21Rabu,November

Wanita lebih utama beli-belah

LONDON: Wanita lebih menghargai peluang membeli belah yang disifatkan lebih menyeronokkan berbanding mengadakan hubungan seks, kata penyelidik, seperti dilaporkan akhbar Daily Mail.

Ia berdasarkan kajian yang mendapati empat dalam 10 wanita berpendapat demikian dan separuh daripada wanita yang sudah berkahwin selama 20 tahun atau lebih bahagia tanpa melakukan hubungan seks langsung.

Statistik mungkin kedengaran satu penghinaan kepada suami tetapi masih ada berita baik bagi lelaki kerana 72 peratus isteri masih menginginkan suami masing-masing, memberikan pasangan mereka tujuh daripada 10 mata atau lebih tinggal pada skala tarikan seksual.

Bagaimanapun, malam perkahwinan bukan loncatan melakukan hubungan seks dan satu pertiga pasangan suami isteri tidak melakukan hubungan seks pada malam perkahwinan mereka, menurut penyelidikan bagi majalah First.

Satu perlima wanita antara usia 45 dan 54 tahun pernah berkahwin dua kali dan lebih dua pertiga daripada mereka berpisah dalam masa 10 tahun pertama perkahwinan masing-masing.

Secara keseluruhan, 37 peratus responden berkata mereka gembira dalam perkahwinan tanpa hubungan seks, dengan perangkaan mencecah separuh daripada wanita yang berkahwin lebih 20 tahun. - Agensi



Jika anda mempunyai sebarang cadangan atau pandangan mengenai Artikel / 'Poasting' di atas, Kami mengalu-alukan komen anda kepada kami. [ sebarang aduan, cadangan, pendapat, rencana atau sebagainya ]
try , Rabu, November 21, 2007 | 0 komentar :: Best Blogger Tips
  • Share On Facebook
  • Digg This Post
  • Stumble This Post
  • Tweet This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Float This Post
  • Share On Reddit
  • Bookmark On Technorati
Blog Gadgets

...lagi Artikel yang Berkaitan :

Terima kasih atas kunjungannya, Bila anda suka dengan artikel ini silakanlah JOIN TO MEMBER BLOG atau berlangganan geratis Artikel dari blog ini, daftarkan email anda pada form subscribe diatas . Pergunakan vasilitas diblog ini untuk mempermudah anda. Bila ada masalah dalam penulisan artikel ini silahkan kontak saya melalui kotak komentar yang ada dibawah atau gunakan fasilitas yang ada diblog ini untuk menghubingi saya.

Salam Blogger.... !!! .

0 komentar :: :

1. Komentar SPAM Akan secepatnya dihapus
2. Pastikan untuk " Berlangganan Lewat Email " untuk membangun kreatifitas blog ini
3. Cek komentar masuk sebelum bertanya.
4. Link aktiv tidak akan berpungsi.
5. Dilarang menyebarluaskan artikel tanpa persetujuan dari saya.
6. Untuk mengajukan pertanyaan diluar postingan diatas, silahkan klik " Forum Diskusi "
7. Bergabung dengan kami untuk menjadi member Klik " Join to Member "
8. Komentar yang mengandung code tag HTML, konversikan terlebih dulu silahkan klik " Konversi Kode "

Konversi Kode Forum Diskusi Join to Blog