2+4 hrs...Twogether Fourever

Khamis : 17 April 2025   
@ 19 Syawal 1446H / 10:54 AM

8Isnin,April

Akan Datang

 
“Zara #01,” 2008. A hotdog vendor looks at a woman next to a Zara billboard on 5th Avenue. All Images © Natan Dvir/Courtesy of Anastasia Photo
Photographer Natan Dvir‘s first exhibition at Anastasia Photo is currently on view through May 19th. Dvir began this series, “Coming Soon,” in response to his surprise, as a foreigner, at the “numerous ads and billboards covering New York City in a kaleidoscopic commercial net.” By juxtaposing giant billboards against seemingly miniature humans in everyday street scenes, he explores our relationship with branded city centers and the commercial environment we live in.
 
“Massimo Dutti,” 2012. A man looks at a Massimo Dutti billboard on 54th street and 5th Avenue.

 
“Thor Equities,” 2012. A woman and two girls next to a Thor Equities billboard on 5th Avenue.
 
“Juicy Couture #01,” 2008. New Yorkers by a Juicy Couture billboard on 5th Avenue.
 
“The Rockettes,” 2012. Tourists wearing white rain coats ride a bus covered with an ad of The Rockettes in Times Square.
 
“Dolce Gabbana #01,” 2012. A hotdog vendor talks to a customer next to a future Dolce Gabbana store on 5th Avenue.

Adam Merah , Isnin, April 08, 2013 | 0 komentar :: Best Blogger Tips
  • Share On Facebook
  • Digg This Post
  • Stumble This Post
  • Tweet This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Float This Post
  • Share On Reddit
  • Bookmark On Technorati
Blog Gadgets

...lagi Artikel yang Berkaitan :

Terima kasih atas kunjungannya, Bila anda suka dengan artikel ini silakanlah JOIN TO MEMBER BLOG atau berlangganan geratis Artikel dari blog ini, daftarkan email anda pada form subscribe diatas . Pergunakan vasilitas diblog ini untuk mempermudah anda. Bila ada masalah dalam penulisan artikel ini silahkan kontak saya melalui kotak komentar yang ada dibawah atau gunakan fasilitas yang ada diblog ini untuk menghubingi saya.

Salam Blogger.... !!! .

PENULIS Adam Merah

CHAIRMAN :: Saya bermula di blog ini pada februari 2007 selepas dijemput oleh Mr. Ttuyup. Pada bulan november 2007 saya mengambilalih sepenuhnya bloh ini daripada Mr. Ttuyup, tetapi bermula Mac 2008 saya mengubah bentuk dan corak penampilan blog ini. Saya pernah mengubah alamat blog ini kepada www.red10.tk yang diperolehi secara percuma. Selepas setahun kemudian alamat ini dipadamkan selepas pihak terbabit mengenakan bayaran.

0 komentar :: :

1. Komentar SPAM Akan secepatnya dihapus
2. Pastikan untuk " Berlangganan Lewat Email " untuk membangun kreatifitas blog ini
3. Cek komentar masuk sebelum bertanya.
4. Link aktiv tidak akan berpungsi.
5. Dilarang menyebarluaskan artikel tanpa persetujuan dari saya.
6. Untuk mengajukan pertanyaan diluar postingan diatas, silahkan klik " Forum Diskusi "
7. Bergabung dengan kami untuk menjadi member Klik " Join to Member "
8. Komentar yang mengandung code tag HTML, konversikan terlebih dulu silahkan klik " Konversi Kode "

Konversi Kode Forum Diskusi Join to Blog