London, 20 Mar 2013 - Kepada mereka yang sukar mencari tempat parkir pastinya pengangkutan mudah alih penemuan baru skuter elektrik yang boleh dilipat menjadi penyelesaian terbaik.
Skuter praktikal itu boleh dilipat di bahagian tengah, membolehkan pengguna membawanya dalam kereta api atau di belakang kereta dan ditunggang dengan kelajuan 45 kilometer sejam.
Skuter inovatif itu mempunyai tempat duduk kulit, memastikan penunggangnya selesa ketika menunggang. Ia seberat 25 kilogram dan mempunyai hayat bateri hingga 35 kilometer dan mengambil masa sejam untuk dicaj sepenuhnya.
Skuter yang dikenali sebagai Moveo itu digerakkan oleh motor di kedua-dua tayar dan boleh dilipat dalam tempoh beberapa saat saja. Motosikal itu juga boleh ditarik pada pemegangnya seperti bagasi.
Syarikat yang mereka cipta Moveo berharap ia dapat dijual mulai awal tahun depan dengan harga 2,000 pound (RM9,454).

Terima kasih atas kunjungannya, Bila anda suka dengan artikel ini silakanlah JOIN TO MEMBER BLOG atau berlangganan geratis Artikel dari blog ini, daftarkan email anda pada form subscribe diatas . Pergunakan vasilitas diblog ini untuk mempermudah anda. Bila ada masalah dalam penulisan artikel ini silahkan kontak saya melalui kotak komentar yang ada dibawah atau gunakan fasilitas yang ada diblog ini untuk menghubingi saya.
Salam Blogger.... !!! .

0 komentar :: :
1. Komentar SPAM Akan secepatnya dihapus
Konversi Kode Forum Diskusi Join to Blog2. Pastikan untuk " Berlangganan Lewat Email " untuk membangun kreatifitas blog ini
3. Cek komentar masuk sebelum bertanya.
4. Link aktiv tidak akan berpungsi.
5. Dilarang menyebarluaskan artikel tanpa persetujuan dari saya.
6. Untuk mengajukan pertanyaan diluar postingan diatas, silahkan klik " Forum Diskusi "
7. Bergabung dengan kami untuk menjadi member Klik " Join to Member "
8. Komentar yang mengandung code tag HTML, konversikan terlebih dulu silahkan klik " Konversi Kode "