LOS ANGELES 5 Okt. - Bintang filem Twilight, Robert Pattinson dinamakan sebagai lelaki paling seksi di dunia oleh majalah Glamour pada tahun ini.
Pattinson menduduki tangga teratas senarai 50 Lelaki Paling Seksi majalah Glamour untuk tahun ketiga selepas menyingkirkan pencabar kuat yang juga bintang gandingannya dalam filem pontianak itu, Taylor Lautner.
Lautner menduduki tangga kedua diikuti pelakon Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Johnny Depp.
Bintang bola sepak terkenal, David Beckham dan pelakon filem High School Musical, Zac Efron pula masing-masing menduduki tangga keempat dan kelima carta.
Editor Jo Elbin berkata, lebih 40,000 pembaca majalah Glamour terlibat dalam memilih senarai paling hangat sepanjang tahun ini.
"Walaupun Pattinson terus menguasai kedudukan teratas senarai ini, pembaca Glamour turut menunjukkan bahawa mereka mempunyai cita rasa yang pelbagai dengan turut mengundi pelakon veteran George Clooney dan bintang remaja, Justin Bieber," kata Elbin.
Pelakon Scotland, Gerard Butler; bintang True Blood, Alexander Skarsgard; pelakon Tron, Garrett Hedlund; pemain bes Kings of Leon, Jared Followill dan Putera Britain, Putera Harry menyempurnakan senarai 10 teratas carta itu.
Putera William bagaimanapun tidak tersenarai dalam carta tersebut. - AGENSI
Jumaat, Oktober 07, 2011
|
0
komentar ::
Blog Gadgets
PENULIS
Mohd. Adam B. Firdaus

,

Terima kasih atas kunjungannya, Bila anda suka dengan artikel ini silakanlah JOIN TO MEMBER BLOG atau berlangganan geratis Artikel dari blog ini, daftarkan email anda pada form subscribe diatas . Pergunakan vasilitas diblog ini untuk mempermudah anda. Bila ada masalah dalam penulisan artikel ini silahkan kontak saya melalui kotak komentar yang ada dibawah atau gunakan fasilitas yang ada diblog ini untuk menghubingi saya.
Salam Blogger.... !!! .
Berkerjasama dengan Adam Merah (end 2009)
The Blog 2x5

Anda sedang membaca artikel tentang Robert Pattinson lelaki paling seksi di dunia silahkan Anda COPAS di situs anda atau sebar luaskan artikel ini, jangan lupa untuk meletakkan link dibawah ini sebagai sumbernya...!!!
0 komentar :: :
1. Komentar SPAM Akan secepatnya dihapus
Konversi Kode Forum Diskusi Join to Blog2. Pastikan untuk " Berlangganan Lewat Email " untuk membangun kreatifitas blog ini
3. Cek komentar masuk sebelum bertanya.
4. Link aktiv tidak akan berpungsi.
5. Dilarang menyebarluaskan artikel tanpa persetujuan dari saya.
6. Untuk mengajukan pertanyaan diluar postingan diatas, silahkan klik " Forum Diskusi "
7. Bergabung dengan kami untuk menjadi member Klik " Join to Member "
8. Komentar yang mengandung code tag HTML, konversikan terlebih dulu silahkan klik " Konversi Kode "