2+4 hrs...Twogether Fourever

Ahad : 27 April 2025   
@ 29 Syawal 1446H / 7:58 AM

7Jumaat,Januari

Rakyat Perancis paling sedih di dunia

PARIS - Rakyat Perancis menduduki tangga teratas senarai individu paling berfikiran negatif mengenai kehidupan yang bakal ditempuhi mereka tahun ini.
 
Tinjauan mendapati sebanyak 61 peratus responden dari negara itu berpendapat tahun 2011 akan membawa kesusahan dari segi ekonomi.
 
Rakyat Perancis juga percaya kadar pengangguran di negara itu akan meningkat tahun ini semasa disoal dalam tinjauan itu yang membabitkan 53 negara dan seramai 63,000 individu.
 
Britain menduduki tempat kedua senarai itu dengan 52 peratus responden berfikiran negatif, diikuti dengan Sepanyol dan Itali.
 
Perasaan negatif di kebanyakan negara Eropah berbeza sama sekali dengan penduduk di negara membangun di Asia, Amerika Selatan dan Afrika yang lebih bersifat positif tahun ini.
 
Penduduk yang menderita akibat perang turut mengharapkan masa depan yang lebih baik dengan hanya 14 peratus rakyat Afghanistan dan 12 peratus rakyat Iraq bimbang kehidupan mereka semakin susah.
Muhammad Ttuyup , Jumaat, Januari 07, 2011 | 0 komentar :: Best Blogger Tips
  • Share On Facebook
  • Digg This Post
  • Stumble This Post
  • Tweet This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Float This Post
  • Share On Reddit
  • Bookmark On Technorati
Blog Gadgets

...lagi Artikel yang Berkaitan :

Terima kasih atas kunjungannya, Bila anda suka dengan artikel ini silakanlah JOIN TO MEMBER BLOG atau berlangganan geratis Artikel dari blog ini, daftarkan email anda pada form subscribe diatas . Pergunakan vasilitas diblog ini untuk mempermudah anda. Bila ada masalah dalam penulisan artikel ini silahkan kontak saya melalui kotak komentar yang ada dibawah atau gunakan fasilitas yang ada diblog ini untuk menghubingi saya.

Salam Blogger.... !!! .

PENULIS Muhammad Ttuyup

CHAIRMAN / FOUNDER :: Saya adalah pengasas dan pemilik Asal Blog Ini yang di mulakan pada tahun April 2004, dan menggunakan alamat blog http://ttuyup.blogspot.com. Pada awal tahun 2007 saya menjemput en. Adam Merah menyertai blog ini dan pada akhir tahun yang sama, saya meminta en. Adam menguruskan blog ini untuk saya.

0 komentar :: :

1. Komentar SPAM Akan secepatnya dihapus
2. Pastikan untuk " Berlangganan Lewat Email " untuk membangun kreatifitas blog ini
3. Cek komentar masuk sebelum bertanya.
4. Link aktiv tidak akan berpungsi.
5. Dilarang menyebarluaskan artikel tanpa persetujuan dari saya.
6. Untuk mengajukan pertanyaan diluar postingan diatas, silahkan klik " Forum Diskusi "
7. Bergabung dengan kami untuk menjadi member Klik " Join to Member "
8. Komentar yang mengandung code tag HTML, konversikan terlebih dulu silahkan klik " Konversi Kode "

Konversi Kode Forum Diskusi Join to Blog