Festival! Anggur, lembu dan gadis-gadis cantik!
Walaupun isu penderaan binatang terus mendapat bantahan masyarakat dunia, namun di Sepanyol lain pula yang berlaku, acara perlumbaan lembu jantan pada Festival San Fermin di bandar Pamplona di utara negara itu terus menjadi acara tumpuan setiap tahun.
Aktivis hak asasi binatang membantah acara tersebut dan menganggap festival itu sebagai kejam kerana mendera haiwan-haiwan berkenaan.
Namun, festival itu tahun ini bertambah meriah kerana ia berlangsung ketika penduduk negara ini sedang meraikan kejayaan pasukan bola sepak negara itu melangkah ke peringkat separuh akhir Piala Dunia di Afrika Selatan.
Kebetulan ia diadakan serentak dengan tarikh pertemuan Sepanyol dan Jerman untuk menentukan tempat ke peringkat akhir Piala Dunia, dan kemenangan milik Sepanyol!.

Terima kasih atas kunjungannya, Bila anda suka dengan artikel ini silakanlah JOIN TO MEMBER BLOG atau berlangganan geratis Artikel dari blog ini, daftarkan email anda pada form subscribe diatas . Pergunakan vasilitas diblog ini untuk mempermudah anda. Bila ada masalah dalam penulisan artikel ini silahkan kontak saya melalui kotak komentar yang ada dibawah atau gunakan fasilitas yang ada diblog ini untuk menghubingi saya.
Salam Blogger.... !!! .
Saya dikenali dengan nama Helang Merah dan nama panggilan, J.Ki, Saya mula menyertai blog ini bermula Oktober 2008

0 komentar :: :
1. Komentar SPAM Akan secepatnya dihapus
Konversi Kode Forum Diskusi Join to Blog2. Pastikan untuk " Berlangganan Lewat Email " untuk membangun kreatifitas blog ini
3. Cek komentar masuk sebelum bertanya.
4. Link aktiv tidak akan berpungsi.
5. Dilarang menyebarluaskan artikel tanpa persetujuan dari saya.
6. Untuk mengajukan pertanyaan diluar postingan diatas, silahkan klik " Forum Diskusi "
7. Bergabung dengan kami untuk menjadi member Klik " Join to Member "
8. Komentar yang mengandung code tag HTML, konversikan terlebih dulu silahkan klik " Konversi Kode "