2+4 hrs...Twogether Fourever

/

Kenal peribadi melalui Graphology (Kajian)

Kenal peribadi melalui Graphology (Kajian)

Muhammad Ttuyup Rabu, Ogos 30, 2006 0 komentar ::
[COLOR=purple] Grapho ertinya tulisan Logy ertinya bidang ilmu Pertama : Tekanan i. Tekanan yang kuat Seseorang yang menulis dengan k...

Electricity can be Deadly

Electricity can be Deadly

Electricity can be Deadly
Muhammad Ttuyup Selasa, Ogos 29, 2006 0 komentar ::

Penarik Kereta

Penarik Kereta

Penarik Kereta
Muhammad Ttuyup Ahad, Ogos 27, 2006 0 komentar ::
Kaedah Terbaru yang menjimatkan ruang ( cepat dalam masa kesesakan jalanraya ) Lagi aktif majlis perbandaran atau penarik kereta menunda......

Keajaiban Tulisan Dlm Microsoft Word.. Subhanallah..!!

Keajaiban Tulisan Dlm Microsoft Word.. Subhanallah..!!

Muhammad Ttuyup Ahad, Ogos 27, 2006 0 komentar ::
Cuba buat dan tengok hasilnya sendiri... 1. Bukak Microsoft Word korang. 2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY .. [ Q33 NY ni adalah numb...

LPG Cylinders (Cooking Gas) Expiry date

LPG Cylinders (Cooking Gas) Expiry date

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 25, 2006 0 komentar ::
Very important information. Ramai kat luar sana yang tak tahu. Saya pun tahu dari stokist gas sebab ada accident . Selinder gas yang dah e...

Amy Search - Suatu Masa

Amy Search - Suatu Masa

Muhammad Ttuyup Khamis, Ogos 24, 2006 0 komentar ::
Amy Search Album : Suatu Masa

Keistimewaan! Diisytiharkan Menjadi Bankrap

Keistimewaan! Diisytiharkan Menjadi Bankrap

Muhammad Ttuyup Sabtu, Ogos 12, 2006 0 komentar ::
Sumber : Utusan Malaysia. BANKRAP, muflis ; dua perkataan taboo yang sama maknanya dan digeruni oleh sesiapa sahaja di negara ini. Diirin...

Fitnah Berkenaan Kolostrum

Fitnah Berkenaan Kolostrum

Muhammad Ttuyup Sabtu, Ogos 12, 2006 0 komentar ::
Law of Mayhem Tajuk : Fitnah berkenaan Kolostrum Assalamualaikum dan apa khabar. B aru-baru ini isteri saya memberitahu suatu perkara ...

Photoshop Rekcrr

Photoshop Rekcrr

Photoshop Rekcrr
Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 11, 2006 0 komentar ::

PENYEBAB DATANG DAN PERGINYA REZEKI

PENYEBAB DATANG DAN PERGINYA REZEKI

Muhammad Ttuyup Selasa, Ogos 08, 2006 0 komentar ::
Penyebab datangnya rezeki adalah rasa syukur. Sedangkan penyebab semua rezeki ditarik adalah kufur (lupa diri) . A llah akan selalu menyedi...

ESOK UNTUK SIAPA…

ESOK UNTUK SIAPA…

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 04, 2006 0 komentar ::
“Baby …..Lariiiiiii!……..” Aku tersentak dari lamunan ku. Manik-manik jernih merembes keluar membasahi pipiku. Entah mengapa mutiara jernih ...

MAAFKAN AYAH…. MIRA

MAAFKAN AYAH…. MIRA

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 04, 2006 3 komentar ::
Jam sudahpun menunjukkan pukul 11.00 malam ketika Mansur duduk merebahkan diri di ruang tamu rumahnya. Dalam fikiran Mansur tentu iste...

Janji Maisarah

Janji Maisarah

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 04, 2006 0 komentar ::
Tak ada apa yang diperlukan dalam hidup ini. Cukuplah sekadar dapat makan dan pakai. Itu sudah memadai. Namun jika tiada kasih sayang bagai...

Senyuman Terakhir

Senyuman Terakhir

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 04, 2006 0 komentar ::
    Kali pertama kami bertemu tiada langsung niat untuk mengenali antara satu sama lain. Dia dengan halnya, aku dengan hal aku. Namun kera...

Dialah Di Hati - Episode 11/21

Dialah Di Hati - Episode 11/21

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 04, 2006 0 komentar ::
Pagi yang indah.. Sesudah solat Subuh aku membuka tingkap luas-luas, menghirup harum bau udara pagi.. Tenang, setenang-tenangnya. Aku meng...

Dialah Di Hati - Episode 12/21

Dialah Di Hati - Episode 12/21

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 04, 2006 0 komentar ::
Apabila aku membuka mata, kulihat wajah umi, ibu Alfa & Alfa serta Nafisa menyapa pandangan. Aku cuba untuk bangun, namun tak berdaya,...

Dialah Di Hati - Episode 13/21

Dialah Di Hati - Episode 13/21

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 04, 2006 0 komentar ::
Esoknye di opis..... "Hi Ika.. Morning... Best cuti?" Peah menyapaku sesudahku melabuhkan punggung ke kerusi di petisyenku. &quo...

Dialah Di Hati - Episode 14/21

Dialah Di Hati - Episode 14/21

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 04, 2006 0 komentar ::
Aku dengan Alfa lunch di tempat biasa.. Nasib baik kami keluar awal hari ini.. Boleh dapat tempat duduk yang best sikit.. Aku suke ke rest...

Dialah Di Hati - Episode 15/21

Dialah Di Hati - Episode 15/21

Muhammad Ttuyup Jumaat, Ogos 04, 2006 0 komentar ::
"Ika buat apa kat sini, kerja kat sini ker?" Makcik Cinda bertanya sesudah meleraikan pelukan. Ika hanya menggangguk sambil mema...